Mars mars måne

TFK



Livet känns ganska så bra nu. Jag har tenta på torsdag och den kommer nog inte att gå så bra, men, solen skiner. Mycket samtal, konserter och promenader senaste tiden. Våren i Linköping gör sig påmind om sin storhet. Vårkänslor!
I fredags hade vi konsert med The Fort Knox och det gick mycket bra. Ganska mycket folk och väldigt bra ljud gjorde att vi kunde jamma fritt med varandra och folket där.


erik


FREDRIK


staden




Kommentarer
Postat av: Nita

Det är mycket bättre att ropa "varför" än att inte ropa alls. det är bättre att protestera i prövningen än att "förbanna Gud och dö". Gömd i frågan "varför" ligger en tro att det finns någon som kan höra oss och svara. Bara detta att vi agera är ett tecken på tro. När vi väl förlorat allt hopp om att det finns ett öra som lyssnar och ett hjärta som bryr sig om oss, då är vår förtvivlan definitiv. Vi agerar inte längre. Vi väntar bara tyst på undergång.

2007-03-28 @ 22:17:31
Postat av: Nita

Det är mycket bättre att ropa "varför" än att inte ropa alls.
Det är bättre att protestera i prövningen än att "förbanna Gud och dö" gömd i frågan "varför"? ligger en tro att det finns någon som kan höra oss och svarar. Bara dett att vi agerar är ett tecken på tro.När vi väl förlorat allt hopp om att det finns ett öra som lyssnar och ett hjärta som bryr sig om oss, då är vår förtvivlan definitiv. Vi agerar inte längre. Vi väntar bara tyst på undergång.

2007-03-28 @ 22:25:48
Postat av: Matilda

Jo de stämmer att jag är här i London med bla Sofia! Frikyrkans värld är oliten men låt oss hoppas att den växer och blir större!
Låter lockande med vår men kanske inte lika mycket med tenta!
Ses o syns!
Peace out!
matilda

2007-03-29 @ 19:52:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback