Matt dag, alltså jag var matt, inte dagen

hejsan "bloggen"idag har varit en händelserik dag och den började med något hemskt!Jag gick upp klockan 08:45 för att jag skulle träffa min kära flickvän på Åhléns kl. 10. Där skulle jag byta en present jag fått av min syster iomed att jag fått en liknande sak av min flickvän. När jag bytt presenten märker jag att i min väska, där jag inte så mycket tidigare lagt mitt presentkort till simhallen och cdmedia ligger bara cdmedia-kortet kvar. Panik! Jag ringde hem och frågade om de hade sett kortet men icke, det var inte där. Jag tog samma väg som jag kommit till Åhléns men hittade inget. Mitt vita kuvert skulle vara svårt att hitta i den vita snön. Jag började gå från början till slut av min väg, ackompanjerad av min far, men ingen av oss hittade det. Jag ringde till Olivia och frågade om hon kunde gå tillbaka till Åhléns och kolla om det låg där. Men nej. Jag bad henne ändå fråga expediten. Jag fortsätte min resa med min far men utan lycka. Då ringde telefonen och det var Olivia som sa att hon hittat det! Tur! Skönt! Tydligen hade kuvertet åkt in i förpackningen som jag lämnat tillbaka på något konstigt sätt. Men det var väldigt trevligt att hon hittade det. Vi gick runt på stan och letade kläder och skor och allt som fanns på mellandagsrean till Olivia och hittade det vi skulle.
Detta är dagens fångst:


2 par riktigt snygga stövlar

1 par riktigt snygga byxor

1 riktigt snygg kavajvilken fynddag alltså!


Efter många om och men skulle vi planera inför spexet på unite. Det var segt iomed att jag sovit så lite och gick väldigt sakta framåt, men nu har vi nog ganska stor koll på hur vi ska fixa med det. Ska bli roligt, ska upp klockan 12 igen och köra.

fixade med vår (tjejer som spexars) sida, och ni, kära läsare, kan få en preview
HÄR.
Efter det stack jag och Simon hem till Jesper ett tag och hälsade honom välkommen tillbaka. Nu ska jag sova... Saknar Olivia. PUSS!

Annandags kväll

En väldigt händelsefylld dag!


Den började med att jag vaknade och stack på mellandagsrean med Brännarn. Roligt! Han hittade byxor och tröja och till slut hittade jag en tröja också som jag blev väldigt nöjd med, det var schysst. Efter det käkade vi pizza på Marmaris och snackade skit. Det var kul, han är rolig. Wrd! Efter det så hängde jag med mina syrra och hennes familj som var här på besök hemma hos mig. Kul att träffa släkten, men var lite trött på det eftersom det blivit mycket sånt på sistone.


På kvällen kom Erik runt 20:30, och ett tag efter det kom Filip och till slut kom Vera. Vi stack iväg till järnvägsstationen där vi tog foton i en fotoautomat, det var roligt.


Sen stack vi och hängde på en parkering tills vi bestämde för att dra oss till Filips jobb på McDonalds och käkade lite snaxx. Efter det tog vi turen till Filip där vi satte oss och pratade massa strunt. Väldigt roligt faktiskt. Hela kvällen och dagen. En bra dag.


Dagens låt:

Extol - Pearl

Boss CE-2

Nu har jag latjat med nya pedalen och den är riktigt bra faktiskt, vilken överraskning. Jag trodde den skulle vara ganska B, men den är riktigt bra och tydligen är den ganska rare och eftertraktad. Vilken grej!
Dan' efter dopparndan'

Hey ho kvinnor och barn!Nu har jag kommit tillbaka från mitt julfirande hos min bror i småland. En lyckad jul måste jag säga, även fast julkänslan kanske inte var på topp, och undrar om den kommer vara det på samma sätt som förr?En lista på grejer jag fick:­O Presentkort på simhallen till simkort för våren 2006

­O Ralph Lauren Polo Sport-parfym

­O Presentkort på CDmedia

­O Parfym och grejer på Åhléns som jag nog ska byta (till skivor?)

­O Böcker; Boken om Joachim Posener (Internationellt Efterlyst), och 1984 av George Orwell, och sen nån konstig bok av Olivia :S

­O Choklad

­O Halsduk

­O Handskar
Sen så blev mina julklappar en hit, och det var kul som bara den! Dessutom så fick jag låna en choruspedal av Mattias som han inte använder längre, woho! Ännu en pedal till min samling. Det var en bra jul. Nu är vi hemma och imorgon ska jag ut på stan med någon och kolla mellandagsrean. Sen iövermorgon är siktet inriktat på Nyår. Vi ses.

Dan' före doppardan'

Hej, jag har fallit. Fallit för grupptrycket att skapa en "blogg.se". Hade tidigare en blogspot.com men övergav min stolthet och skaffade en blogg.se. Coolt.
Igår så hade vi en ännu en SUPER SMASH BROS 64-kväll med Kokarn, Uenen, Erik. Fläskfillé och David kom även förbi och spelade en snabbis. Riktigt roligt faktiskt. Alla var heta på Smash bros. som kanske är världens bästa spel (?). Jag vann ett gäng matcher, men frågan är vem som vann flest. Erik fick en streak i slutet med 5 vinster i rad, men jag vet inte om det räckte hela vägen.

Jag hängde även med Olivia igår, det var mysigt. Vi var mest hemma och tog det lugnt, men tog även promenad där jag tog några bilder:

Olivia ser deppig ut men är inte det :) (tror jag :|)
Imorgon är det julafton. Jag har verkligen inte kommit in i stämningen ännu, men den kanske kommer när vi kommer hem till min brorsa och är på landet och allt. Ska faktiskt bli kul. Förhoppningsvis slipper vi julstressen där, men vem vet

DAGENS LÅT:

Orange Juice - Falling and Laughing