De senaste dagarna; En (eller flera) bild säger mer än tusen ord

dave
fred

ellen lminigolf
br?nnj?rp
kokaren
emma
auktion
kaka
sarajevo
longboarda
josenjarlen

Midlake



midlake

Har lyssnat en hel del på Midlake senaste skiva The trials of Van Occupanther. En skiva som är nästintill byggd på 1800-talsromantik och det är väldigt vackert. Märkligt hur man kan romantisera nästan allting. Även fast det troligen skulle vara jobbigt att leva på den tiden när man är van vid all komfort vi har i dagens samhälle, så är drömmen om olika tider vacker. Höstackar, barfotagång på grusvägar, frihet i naturen och att fiska är lättare att fly till i tanken än till fattigdom, dålig hygien, arbete dygnet runt, aga och det manuella som idag är automatiskt.
Men drömmen är vacker, det är den oftast.



Laputa

laputa

Jag, Jesper, Kokarn och Svante tittade på Laputa i förrgår, ni vet filmen med den fina temalåten. Den är så vacker, så romantisk och... så talande. Huvudkaraktärerna Lucita och Pazu symboliserar verkligen vacker vänskap, en vänskap som är förbi ge och ta, en uppoffrande vänskap.

Vi har börjat spela in lite, förra veckan så spelade vi in såg bland annat. Vi var tvungna att micka upp det med en skjorta och ett täcke över mikrofonen för att få med så lite ljud av rummet. Men vi fick till det bra till slut och alla var nöjda och belåtna.

Har även börjat titta lite på en ny frisyr då jag tänkt att klippa mig på söndag. Ni får gärna komma med förslag, vänner och främlingar.

Adíos!


Sunrise Solo

sunrisesolo

Sverige, natur och allt


Linköping via longboard 3 april

longboard

sverige




"Livet är det man kommer ihåg"