Skepp O'hoj, nu på ett riktigt skepp.

Senaste dagarna har jag spenderat ute till havs på segelbåten Shalom. Det har varit riktigt fina dagar faktiskt. Jag har inte tidigare seglat på en sådan stor båt och att på sådant sätt "bestiga" vågorna och utmana vattnet var häftigt. Vi mönstrade i Oskarshamn och mönstrade av i Karlskrona men då hade vi hunnit med att några platser där emellan. Sjöman kanske är framtiden?

I vilket fall, här kommer några få bilder från resan;

shalom1
qamar
shalom

Bayeux!
E

Septemberdans

Hälsningar från Sturefors orient Bjärka-Säby, slottsklockan slog precis 00:30.
De senaste dagarna har varit fina då jag mött bra människor som gör att världen blir lite finare än vad den redan är. Märkligt hur människor kan påverka ens sinne och humör. Ibland är man extremt priviligerad att vara en del av vissas närhet, konstigt nog.

Jag har kommit in i en ganska behaglig rytm av att springa på morgonen och det är väldigt fint, man springer ett fint spår brevid ängar och broar. Hoppas på en förbättring av min kondition till våren, då jag tänkt att ta över världen (Obs! Ett skämt Obs!)

Mycket här ute är väldigt idylliskt, speciellt för mig som är lite svag för idyller. Man måste dock ligga på sig så att man inte faller in i någon sorts dvala av hemmablindhet. Hoppas harmonin inte lägger sig utan håller i sig.

Nog om det, nu ska jag välkommna en ny kär vän;

imac

Välkommen iMac!

Så. Nu är det dags att avsluta dagens skrivande.
Jag saknar er alla, mina vänner, och hoppas få se er snart igen.

Adjö.
EmilAustraliennytt


the uenen >>> the-uenen.blogspot.com säger (17:48):
vi fick en ny amerikansk tjej i rummet brevid

the uenen >>> the-uenen.blogspot.com säger (17:48):
hon super skallen av sig varje dag men hon är ritkigt kul att hänga med också