Skeppet farväl, Linköping farväl

Tillbaka i mina föräldrars lägenhet, nu dock utan mina föräldrar. Skeppet är lämnat för evigt, men det känns ändå inte för farligt, dock så kommer nog tiden vi haft där romantiseras till tusen.
Jag kommer komma ihåg då jag och Joseph satt på mitt rum och pratade, då Erik brukade komma över med sin kaffetermos och vi kollade på film, då Fredrik kom över och vi kollade på fotboll, konstvetenskapen med Jesper och Matilda, tiden då vi spelade International Superstar Soccer hela tiden för att senare sluta med det helt och hållet, alla kvinnor som varit på tal och tapet, alla gånger vi åkte och handlade hungriga och kom hem och sa: "Det där var ju onödigt", alla promenader i omnejden (speciellt till lusthuset i Ramshäll), soluppgångarna, fussball, taken vi besteg... Listan kan göras lång. Ahh, dags att bli sentimental redan nu, samma dag som vi lämnat ifrån oss nycklarna.

bjärka

Iochmed detta så lämnar jag även Linköping och kommer nu att flytta ut till Nya Slottet Bjärka-Säby där jag ska spendera ett år. Så från och med 30 juli 2007 är min adress:

Emil Andersson
Nya Slottet Bjärka-Säby
59054 Sturefors


Om ni nu skulle vilja skriva ett brev till mig.

På tisdag åker jag till Öland, hoppas det blir fint väder. Jag ska möta mina syskon och deras familjer.
Återvänder i slutet av juli.

På återseende,
Emil

Osjälvisk kärlek vid Bjärka-Säby slott

Sommaren som vi alla längtade till, grön och blå (alltså gräs, hav och himmel), har inte riktigt infunnit sig. Förra veckan så var det Gemenskapsvecka igen på Bjärka-Säbys slott och regnet öste ner. Samtidigt så var det en sådan skinande kärlek där, som man sällan möter annars, att det gråa vädret kändes trivialt.
Det var en väldigt osjälvisk kärlek.

Agnes

Denna veckan är den sista på Skeppet. Jag flyttar nu på söndag ifrån mitt hem på Skepparegatan i förmån för tidigare nämnda Bjärka-Säby slott vid Rengen under ett år. Fast först ska jag ta en svängom med Öland och vem vet hur länge vi dansar.
Det kommer bli ganska så vemodigt att lämna vårt hem. Joseph och jag har levt ett lägerliv som aldrig tagit slut här och jag tror vi ofta kommer att längta till den tiden många gånger. Kanske. Det fortsätter ju nu, och jag hoppas med hela mitt hjärta att om ungefär ett år så kommer jag sitta här och skriva i bloggen om hur bra det gågna året har varit.
Skeppet-halvåret har sannerligen varit mycket bra, jag och Joe har gjort många väldigt roliga grejer och jag har umgåtts med massor nya människor och gjort många intressanta saker. Men det har även varit ett av de svåraste halvåren i mitt liv.
Men, allt som inte dödar...

Sen så kommer nya Harry Potter-boken typ nästa vecka också, det är ju inte lite tufft! Sista sista! Ska bli spännande och se hur Jay Key knyter ihop det här. Tänk om jag blir jättebesviken, då kanske hela min bild av de andra böckerna ändras med det. Aja, ska inte ta ut förlusten i förväg.

Dags att sova nu i två timmar, innan vi ska åka ut till Ekgården och kolla på semi-finalen i Copa America 02:35 mellan Mexico och Argentina.

So long,
Emil


PS.

Ska även tipsa om att Sommar i P1 går att ladda hem
HÄR
och att P3-dokumentär finns att ladda hem HÄR
Och att låten Nicolai Dunger - Rulla mig (ink. partiet Runt runt) är en av årets bästa låtar

DS.