DRAGON!

Sitter nu här i ett ljusrörsrum inne på Europaporten i Malmö. Ikväll var vi ute och kollade på några band som spelade på Debaser här i stan. Förbandet Holy Hail var dock bättre än huvudakten Bonde do Role från Brasilien.

Jag längtar hem till slottet en del, ska spendera nästa vecka, alltså mitt lov där. Så kom gärna ut dit om ni inte har för mycket för er på lovet.


Något jag saknar med är att spela med mina vänner. Det var en rolig tid.

Hoho, nu ska jag sova. På söndag blir det nog att lifta hem igen.


Fotboll

Mycket händer just nu och så, trots det är det detta jag tänker på mest just nu:

irlandOktober

Imorgon så bär det av, då ska vi lifta ner till staden Malmö där jag och min kära vän Lennart ska tillbringa de närmaste två veckorna. Hoppas att det inte blir en för kall morgondag och att bilisternas hjärtan inte är för kalla heller. Roligt att prata om dom som en folkgrupp.
Senaste tiden har gått relativt snabbt, saker har hänt och jag har nog inte riktigt haft tid att reflektera över dom för att då har nästa sak hänt. Men man kanske kan summera det i spänning och lite sömn.
Alexander kom hem förra veckan och det var ett trevligt återseende att se honom igen och att höra hans berättelser om det teknologiska landet i öst, och då pratar jag varken om Vitryssland eller Ukraina utan Japan.
I helgen var också Olivia i hemstaden och spred glädje. Det var trevligt att återse henne igen, och höra om hennes liv i norr. Jag försökte hitta en bowlinghall så jag kunde få revanch på min bittra förlust mot henne då vi senast spelade, men ack, det var stängt.
Sen så har jag klättrat lite och väldigt mycket har hänt då, men det ska jag nog inte gå in på här. Mycket fina stunder i vilket fall.

party


Igår kom Radioheads nya skiva f.ö och den är mycket bra! Väldigt elektronisk och ganska så lik Hail to the theif! eller Kid A, en naturlig fortsättning kan man säga. Melankoliskt, stört och svängigt på samma gång. Har bara lyssnat igenom den två gånger, men får ge en mer utförlig recension vid ett senare tillfälle.
Annars så lyssnar jag på Wax on the Radios skiva "Exposition" just nu, väldigt bra och ganska så eget. En lightversion av The Mars Volta och kanske lite mer post-hardcore än TMV. Låten "Gilding the Lily" är nog en av 2007s bästa låtar faktiskt.

Nu ska jag forsätta packa min väska, nu har jag flytt länge nog.

Ajöss till sjöss, kapten.

¡Hola Sombrero!

Internet har återvänt till Bjärka-Säby! Dess frånvaro är en stor orsak varför jag inte har uppdaterat här, även fast jag inte vet varför jag fortsätter uppdatera. Jag intalar mig att det är för att det är vänner och bekanta som vill hålla koll på mig även fast vi inte bor i närheten av varandra, och kanske en och annan kvinna som "stalkar" mig.
I vilket fall, förra tisdagen var jag och några vänner uppe i den självutnämnda skandinaviska huvudstaden. Vi tog en heldag där uppe och avslutade kvällen på bästa sätt med en konsert med bland annat As I Lay Dying.

weekday

Nu ska jag upp i slottstornet och kolla in stjärnorna. Om ni vill se fler bilder så finns det på facebook kanske.

Au revoir!