Sommaren 2007

Fin tid ändå

image79

image80

image81



Back 2 Bjärka

Hola sombrero!
Tillbaka på slottet igen, känns väldigt bra, även fast tiden i Malmö var en tid att minnas.
Man återfinner lugnet och det vackra på slottet. Mycket man har saknat när man har varit borta faktiskt, bland annat eukarestin som firades idag. Så vackert, så äkta, heligt.
Jag har lov nu, och jag tänkte jag skulle ta tid för sådana saker som jag vill ta mycket tid för, men inte alltid hinner. Läsa och spela in musik framför allt, men ibland så ger jag mig friheten att spela det nya Football Manager 2008 som precis kommit.

lifta


Jag har en svaghet för gruppen har jag kommit på. En svaghet för svagheten, eller, mer för specialisten. Låt mig förklara:
Gruppen har alltid fascinerat mig, gruppen som inte är perfekt individualistiskt, men tillsammans med dom andra, det är där dom lyckas. En grupp där en är bra på rytmer, en är bra på teknik, en är bra på att komma på formen osv.
En sak som lyckats fastna (konstigt nog) är en dokumentär med Meja, ni vet hon som som sjöng "All about the money" i slutet av 1990-talet. Hon berättade om musik från förr, att den ofta innehöll riktigt fula saker om man spelade upp dom för sig, men tillsammans med andra instrument så blev det vacker musik.

Detta kan ibland dock stänga vägar, iaf mig. Man inser sina svagheter och vägrar att jobba på dom för att andra är bra på dom sakerna, och att man ändå har sådant folk omkring sig. Nu när jag tänker efter så tänker jag nog så på flera områden; skillnader mellan män och kvinnor, när jag sportar eller när jag spelar musik. Finns säkert ännu fler exempel.
Hm. Aja, kanske värt att tänkas på, eller det är det, i vilket fall för mig.

Jag saknar människor. Många av er. Hoppas på att träffa iallafall en del av er i det närmaste.


Tänkte avsluta min amatörtänkarklubb med en rolig video i från det tekniska landet i öst (Japan):