Skeppet farväl, Linköping farväl

Tillbaka i mina föräldrars lägenhet, nu dock utan mina föräldrar. Skeppet är lämnat för evigt, men det känns ändå inte för farligt, dock så kommer nog tiden vi haft där romantiseras till tusen.
Jag kommer komma ihåg då jag och Joseph satt på mitt rum och pratade, då Erik brukade komma över med sin kaffetermos och vi kollade på film, då Fredrik kom över och vi kollade på fotboll, konstvetenskapen med Jesper och Matilda, tiden då vi spelade International Superstar Soccer hela tiden för att senare sluta med det helt och hållet, alla kvinnor som varit på tal och tapet, alla gånger vi åkte och handlade hungriga och kom hem och sa: "Det där var ju onödigt", alla promenader i omnejden (speciellt till lusthuset i Ramshäll), soluppgångarna, fussball, taken vi besteg... Listan kan göras lång. Ahh, dags att bli sentimental redan nu, samma dag som vi lämnat ifrån oss nycklarna.

bjärka

Iochmed detta så lämnar jag även Linköping och kommer nu att flytta ut till Nya Slottet Bjärka-Säby där jag ska spendera ett år. Så från och med 30 juli 2007 är min adress:

Emil Andersson
Nya Slottet Bjärka-Säby
59054 Sturefors


Om ni nu skulle vilja skriva ett brev till mig.

På tisdag åker jag till Öland, hoppas det blir fint väder. Jag ska möta mina syskon och deras familjer.
Återvänder i slutet av juli.

På återseende,
Emil

Kommentarer
Postat av: Sanne

Jag hoppas verkligen att du kommer trivas och ha det bra i Bjärka-Säby.

2007-07-16 @ 02:48:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback