From Visions

Everyone go seek, seek the divinity of the day
as the day is seeking you and your time.
Today is the day you die.
Did you have a good death?
A death worthy your life?

Helgen v. 21

Hej!
Var ska man börja? På onsdagen så tänkte vi att vi skulle ut. Så vi stack till Platens kanske vid 23 för att vara häftiga. Men då så var det aslång kö. Och vi stod där tills klockan slog 01 och det var inte särskilt kul. När vi kom in så var det asmycket folk, massa glassplitter på golvet och jättedålig musik så det var lite jobbigt. Men vi som var där började snacka och tare lugnt så det blev schysst till slut iaf. På torsdagen började min långhelg. Åkte iväg på förmiddagen till Olivias mormors land med hennes familj och även hennes mormor och morfar. Vi umgicks och läste och allt sådant man kunde göra och det var väldigt trevligt. Jag och Olivia åkte ut med båten på kvällen och det var mycket mysigt. Sveriges östgötaslätt kan vara väldigt fin. Vi var där även största delen av fredagen men kom hem lagom till att Olivia och jag skulle hålla i lovsången i kyrkan. Det gick OK, vi spelade inte så många låtar iomed att det var workshops. Efteråt hade vår paralellsaltgrupp cafét, men det fanns inga varor kvar. Det var lite roligt. På lördagen så hade jag tänkt göra något kul på morgonen med Uenen eller Kokarn men Uenen väntade på samtal från Robin (som var i Stockholm, så han väntade i onödan hihi) och Kokarn var på Bjärka och tog hand om bibelskoleeleverna som slutar nu idag.
Istället gick jag och spelade lite basket...
Man skulle vara bättre på skott alltså, tyvärr är det inte min starka sida.
Sen kom Olivia med kött och så och vi stack och spelade lite volleyboll på de nygjorda planerna i Trädgårdsföreningen. Eller rättare sagt, jag spelade med några från kyrkan och Olivia satt och solade/läste.
På kvällen grillade vi hos Redéens och det var kul och väldigt gott. Grillat är någonstans i toppen på min favoritmatlista. Vi spelade även Buzz och senare på kvällen så tittade vi på Forrest Gump och det är en väldigt bra film. Det jobbiga var att Olivia åkte hem lite innan den var slut, och så när jag skulle åka hem så kom jag på: "Olivia har ju mina nycklar och mobil och pengar och allting". Ahh tänkte jag iomed att mina föräldrar inte är hemma utan hälsar på min bror i Norge. Så jag stod där med mina shorts och insåg att jag inte kom in hemma. Så jag fick sova hemma hos Redéens och fira Anki på mors dag. Hehe okej inte riktigt så kanske. Men fick skjuts in till kyrkan där jag träffade Olivia och fick alla mina grejer. Efter det har jag bara ätit och kollat lite på en dokumentär om Fotbolls-VM. Intressant, men tyvärr har inte hela dagen varit det utan mest seg. Har inte gjort så mycket och känner mig mest äcklig. Vi får se om det händer något ikväll annars får jag vara hemma och spela ballader på min lyra.

Dagens låt:
Tomas Andersson Wij - Blåa Berg

Skjut mig, det gör inget

På väg mot avgrunden
men fastnat i förgrunden
Livets episka intet
Skjut mig, det gör inget

Jag kommer ändå inte kunna konsumera bra

Dreams in the Sun (From Visions)


My dream, my reach is within my grasp
I do search for shallowness
and I shall caress my interests

My dreams, my reach, my interests field
Are in the Sun, melts together with ones funds

From Visions

Take us through, Guitar
Make us forget today and concentrate on our precious past
buried underneath our present graves
Let's dig up the graves our ancestors dug
Make a fist, hit and forget today


I have cool time

Tjena!
Just nu är livet riktigt bra faktiskt. Jag har världens finaste flickvän, världens bästa band som nu fungerar bra med ny basist och allt, inte så mycket kvar i skolan förutom att typ spela gitarr och piano. Livet känns bra.
Har klippt mig också i tisdags det blev schysst, men håret känns ganska mörkt just nu. Antar att det blev solblekt i Spanien och nu när jag klippte bort det så finns bara det mörka kvar.
Nu ska jag kolla på anime, see you forever.

Dagens låt:
Gnarls Barkley - Crazy