Cool Days in Cool Sweden

Ah kanske dags att uppdatera? Ja.
Hade en softardag med Olivia i lördags, det var soft och kul. I Söndags så gick jag och Jonas på hockey. Kul med LHC. De vann också 3 - 1. Det var kul för det var en tjej som varit på Platens där, och jag visste verkligen att det var hon men Jonas sa: Nej det är inte hon alltså. Om du frågar om det är hon så bjuder jag dig på lunch. Så jag frågade henne och jag hade rätt. Sen efter matchen åkte jag och Jonas till Max där han fick bjuda mig på lunch haha.

Igår så gick jag i skolan, sen jobbade sen gymmade med Jonas sen sov jag.
Idag så skolkade jag hela dagen för att jobba med Projektarbete, det gick bra. Fast först gick jag till körskolan och beställde en lektion, ska bli kul! Sen gick jag till banken och fixade internetbank igen till den nya datorn.

Sen så gick jag till skolan. Efter det så var jag och Olivia och alla esteter på Elsas för att kolla på Micke Lindholms trio. Det var inte så imponerade, visst de var ganska bra men ganska tråkig musik. Vissa partier var bra men annars medelmåttigt. Micke var inte så jättebra men Christoffer glänste desto mer.


Den närmsta stranden till där vi ska bo, typ.

Längtar till Spanien, det ska bli så roligt. Bara 2,5 vecka kvar, men ack så många grejer som måste bli klara tills dess!! Men så jag längtar dit, ska bli roligt.

Dagens låt:
The Mars Volta - Concertina (världens bästa låt?)

COOL YOUTH


Döden

Inatt så drömde jag att Olivia dog. Konstig känsla. Jobbig känsla av att inte kunna göra något, om någon sådan nära skulle dö. Inte ens den händigaste karln skulle kunna återuppliva någon död. Man får verkligen ta vara på tiden man har med varandra, inte bara flicka/pojke utan vänner med.

Idag är kanske dagen du ska köpa en tårta till din vän?

qwerty

Hey!

Nu var det verkligen ett tag sedan jag uppdaterade här. Vet inte riktigt varför men antar att det är p.g.a tidsbrist.

Det kanske blir såhär till påsk:

Jag, Olivia, min mor och far åker till Spanien! Det känns verkligen jätteroligt. Det är skönt också, för det är då allting är över ungefär. Inget mer projektarbete eller något mer sceniskt musikprojekt. Fy va skönt. Och dessutom bara tre veckor kvar.

Igår så gymmade jag och Jonas, och jag är helt död i kroppen just nu, men ganska skön träningsverk faktiskt.

Ska gå upp nu. Sitter i fängelse sängen.

Hej då. Emil