Skratta-så-du-dör-galan

Hey ho!
Nu var det ett tag sedan man uppdaterade här. Fast det har sina orsaker. Vi har haft "Skratta-så-du-dör-galan" att planera och utföra! Och det tog hela förra veckan, på riktigt, gjorde inte så mycket annat.






Det gick ganska bra, jag missade några grejer och sen så blev det lite teknisktstrul, men överlag gick det bra. Ungefär 500 personer var där skulle jag tro. Samtidigt så släppte vi vår DVD, och efter galan så sålde vi ungefär 40 stycken.

Idag så har jag inte gjort något förutom att sova länge och att kolla på film. Det har varit skönt, inte varit ute alls utan för en gång skull ta det lugnt. Började på en ny låt, men jag vet inte om den blev så bra... Har dessutom flera andra låtar att slutföra. Fast texten blev ganska bra, den speglade lite som jag tänker på just nu. Döden. Inte att jag vill dö eller något sånt utan att tiden här på jorden är väldigt kort, jag är 20 iår, jag har väl max 60 år kvar... fast det är ju ett tag. Hoppas att jag inte kommer in i en tristess när jag blir äldre, inte blir en slentriangubbe.

Äh nu svamlar jag, ska gå och lägga mig nu. Vi ses.

--

--

Olivia






















Jag älskar min lilla Olivia baby

Samba

Hey!

Ahh, denna vecka har faktiskt gått ganska snabbt, känndes som att det var typ igår som vi spelade in film hos Jonas. Filmen blev bra dessutom, tror jag, men det kändes så iaf när vi spelade in den.

På måndagen så gjorde jag inte så mycket förutom att jag jobbade och träffade Olivia. Hon är mysig. På tisdagen så gick dagen som den brukar, och jag slutade vid 16-tiden. Då tog jag och Olivia automatfoton, kanske lägger upp ett av dom här snart.

Sen så stack hon hem och jag gick hem och spelade gitarr och softade tills brännarn kom förbi här och vi tog bilen hem till honom och kollade på film som de gamla goda dagarna :) Vi kollade på Mission Impossible 2, den var mycket bättre än jag kom ihåg den. Roligt! Sen så tog vi en promenad och snackade. Sen åkte vi hem och jag började med planschen till vår gala. Filip kom och hjälpte mig och runt 03 somnade jag och gick upp klockan 07 igen, det är inte lika skönt som det låter kan jag lova!
På onsdagen så jobbade jag, softade och senare spelade basket. Skönt att börja spela igen. Basket är verkligen kul.

Nu är det torsdag och jag sitter och väntar på att kokarn kommer hit så vi kan dra till simhallen, jag har håltimme. Klockan 14:40 börjar jag engelska.

aja. vi ses!


Dagens låt:

Seu Jorge - Convite Para Vida

Ahhh

Har suttit uppe nu i några timmar och gjort Gala-planscherna... Blev snygga, Filip var här också och fixade lite med "skrivaren". Hoppas trycket blir fint. Vi ses.

First week of the rest of your life

Hoho!



Första skolveckan har passerat och jag har överlevt, även om den faktiskt var ganska så hård. I måndags så gick jag i skolan, som sagt, jobbade, sen så tog jag det lugnt resten av kvällen.



På tisdagen så började jag tidigt, men "försov" mig till 10-tiden gick på en lektion sen så stack jag till simhallen och simmade lite. Åkte tillbaka till skolan och gick på den sista lektionen. Efter lektionen hade vi samling med Ny Generation, ett årsmöte. Det gick bra. Efter det gick jag på coachsamtal på gymmet (haha). Jag halkade med cykeln på vägen dit, men men. Jag trodde jag skulle få en 80-talsfrisyrbeprydd kille med för små shorts som skulle instruera mig men nej, en äldre kvinna med håriga ben och hängiga bröst blev det istället. Men hon var schysst, hon kunde ganska mycket. Sen så gymmade jag där tills jag åkte hem.


På onsdagen så hade jag engelska första lektionen och efter den hade jag hål, där så tog jag ut "The Model" som vi ska spela på ensamblen... eller vi ska spela Das Modell t.o.m! Ska bli ganska kul att se resultatet. Efter alla lektioner och så träffade jag Olivia, vi tog det lungan tills jag började jobba kl. 17, sen efter jobbet åkte jag hem till henne. Det var kul, en mysig dag att bara hänga med Oliven.


På torsdagen hade jag sovmorgon, men den utnyttjade jag inte alls utan gick upp tidigt och fixade med mitt arbete till Estetisk-Orientering. Det tog hela morgonen, sen så åkte jag till lektionen som höll på i några timmar och sen engelska. Efter allt det så träffade jag och Olivia och vi drog till simhallen. Mysigt att bada med Olivia vi badade omkring i två timmar, det är kul. Sen så trodde jag att vi hade saltgrupp, men tydligen inte så jag fortsatte att hänga med Olivia. Skönt.



På fredagen så slutade jag tidigt, kl. 11. och så klockan 13 så träffade jag Zeipel och Kokarn. Vi träffades på BiljardSalongen och spelade Unreal Tournament. Det var kul, men jag vann inte så många gånger, det var lite synd. Men men, sen så stack vi, nu även med robin i ackompanjemanget till Uenen som fyllde 20 år. Han börjar bli penso! Vi hängde hemma hos honom kanske i 3 timmar och åt massor, måste gått upp 1000 kilo minst. Efter det drog vi till BiljardSalongen nu med ännu mer folk och spelade Unreal och även lite Warcraft III. Även detta var roligt. Efter allt detta stack vi och åt på Hakepi och sen så splittrades gruppen så jag och Zeipel stack till Elsas och fikade lite och sen hem till mig och kollade på Bleach. Bleach har jag f.ö kollat mycket på dessa dagar.


Sen igår så spelade vi in film hela dagen, till vår dvd. På kvällen så stack jag och Olivia hem till Malin, där vi träffade Malin, Jonathan, Niclas och sen en tjej som hette Emma tror jag som bara var där en snabbis. Det var schysst, vi spelade ett spel som heter Bönspelet, det var riktigt roligt. Men jag förlorade de två gånger vi körde.


Idag ska jag först nu på mötet och sen till Jonas och spela in film. Men först ska jag hinna med att se Bleach och därför måste jag sluta skriva nu. Hej då.


Dagens låt:

U2 - Party Girl (från Under a blood red sky)

2005

2005



1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Pussades på riktigt



2. Höll du några av dina nyårslöften?

Hade inga vad jag kommer ihåg



3.Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Andreas Ardenfors blev farsa, min syrra och så.



4. Dog någon som stod dig nära?

Min farmor



5. Vilka länder besökte du?

Spanien och Sverige



6. Är det något du saknar 2005 som du vill ha år 2006?

Fler livespelningar med The Fort Knox



7. Vilket datum från år 2005 kommer du alltid att minnas?

4 februari, när jag blev ihop med Olivia



8. Vad var din största framgång år 2005?

Släppa demo och Nyårsspexet på Unite



9. Största misstaget?

Inte jobba under sommaren



10. Har du varit sjuk eller skadat dig?

Var sjuk på min farmors begravning :/



11. Bästa köpet?

Gitarr, pedaler och printningen till vår skiva




12. Vad spenderade du mest pengar på?

Onyttigheter och gitarrgrejer



15. Gjorde någonting dig riktigt glad?

Olivia! Och att det gick bra på Nyårsfesten, Spanienresan



16. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2005?

Death from Above - You're a woman, I'm a Machine



17. Var du gladare eller ledsnare jämfört med tidigare år?

Som vanligt tror jag.



18. Vad önskar du att du gjort mer?

Pluggat mer, stressat mindre, läst ännu mer



19. Vad önskar du att du gjort mindre?

Ätit onyttigheter



20. Hur tillbringar du jul?

med familjen hos min bror



23. Hur många one night stands?

Noll



24. Favoritprogram på TV?

Family Guy, Grattis Världen, 100 höjdare, Rallarsving



25. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?

Nej



26. Bästa boken du läste i år?

Harry Potter and the half-blood prince



27. Största musikaliska upptäckten?

The Blood Brothers, Melt-Banana, Death from Above 1979, Pink Floyd (iår började jag förstå musiken på riktigt), min mandolin, pedaler, Olivia =), As I Lay Dying och tja... The Bled.



28. Något du önskade dig och fick?

inspiration



29. Något du önskade dig men inte fick?

vet inte



30. Årets bästa film?

Den bästa som jag såg iår var Laputa - The Castle in the Sky



31. Vad gjorde du på din födelsedag 2005? Hur många år fyllde du?
Jag hängde med Olivia, vi gjorde massor grejer... En bra födelsedag. 19 år blev jag, börjar bli penso.



32. Finns det någonting som hade kunnat göra ditt år bättre?

pengar kanske... hade väldigt lite av den varan ett tag



33. Hur skulle du beskriva din stil 2005?

Tightare, längre t-shirts, lång lugg.



34. Vad fick dig att må bra?

Olivia, Musik, Vänner, Basket, Grabbarna och Tjejerna



35. Vilken kändis var du mest sugen på?

Uenen



36. Vilken politisk debatt engagerade dig mest?

Ingen iår faktiskt



37. Vem saknade du?

Olivia under de fyra veckorna vi inte träffades förutom i 10 timmar eller vad det var



38. De bästa nya människorna du träffade?

Nya och nya men: Olivia, Erik Jarl, Spaniengänget



39. En värdefull läxa du lärt dig i år?

Ta tag i det du vill göra, och gör det nu.



40. Citera en sångtext som summerar ditt år:

Aeterna Copernicus, Eternal Copernica


Soft

Hey igen!


Den dagen jag skrev förra inlägget softade jag, det var skönt. Pluggade dessvärre inget men men. På kvällen så kom David över och vi käkade och kollade på "Världarnas Krig" inte alls lika dålig, alltså den var inte det, som alla säger. Ganska bra tyckte jag nog att den var iaf. Stark 3 / 5. Mm! Sen så ringde Filip precis när filmen var slut och frågade om vi skulle hitta på något. Det gjorde vi, vi stack till BiljardSalongen och körde datorspel. Unreal Tournament II. Riktigt kul faktiskt, värt 15 kr att dra dit och softa med vänner faktiskt. Kul (vålds)spel.


I Söndags så gick jag upp kl. 8 och kl. 08:30 så var jag på simhallen och skulle gymma med Hampus, och det gjorde vi. Det var kul, han visade runt lite hur det funkade för han var lite inne i gemet. Sen så gick jag och simmade lite och sen så bubbelbadade jag. Värt med gymkort!

Sen så skulle vi spelat in film men de andra bangade och det var ganska skönt för jag somnade när jag gick hem. Då kom mamma och pappa hem och i samma veva kom Olivia. Det var kul, hon är fin. Vi tog en promenad, hon ramlade roligt, vi spelade Gitaroo Man (världens mest underskattade tv-spel kanske? eller är det underskattat jag vet ju egentligen inte), vi kollade på anime och pratade med min föräldrar.


Imorse så gick jag upp tidigt för att skriva hemtenta om Islam, det var lagom kul när man skulle upp, men det blev ganska bra när jag väl var klar! Idag var första dagen i skolan, det gick ganska skönt, ganska slappt. Men skulle gärna vilja ha en vecka till lov nu. Känner mig trött. Man borde egentligen ta det lugnt på loven, men som ni kan läsa i denna blogg är det en vara jag inte brukar konsumera.


Ha det bra!


Dagens Låt:

As I Lay Dying - Distance is Darkness

The gray clouds dress the morning

Hey!

I förrgår så hade jag riskkväll hos Alexander med vänner. Det var riktigt roligt att träffa honom igen, det har inte blivit så mycket så på sista tiden, tyvärr. Har saknat honom.
Jag vann ej, jag kom näst sist t.o.m. Ibland så ler livets skugga mot mig. haha.


Igår så hade jag och Olivia en heldag då vi bara var med varandra (typ) det var riktigt kul. Olivia kom runt 10:30-tiden och vi tog det lugnt och pratade ett tag, spelade lite på våra nya låtar m.m tills vi bestämde oss för att gå och bowla. Det var kul, länge sedan man bowlade.


Cosmic Bowling

Jag vann första serien och fick 131 och det var jag nog ganska så nöjd med. Sen vann Olivia andra serien, hon var bra. Men jag vann totalt sett. Sen gick vi till Hemköp, Five Tastes och Lucullus och handlade mycket mat som vi festade på hemma hos mig. Det var väldigt mysigt. Vi kollade även lite på ett gammalt "Värsta Språket"-avsnitt. Sen så lämnade jag Olivia vid tåget. Det hade varit en väldigt fin dag med Olivia.


När jag stod vi stationen så kom faktiskt Vera och hämtade mig och körde hem mig, haha vilken rolig tjej som gör det alltså. Efter det så väntade jag på Filip och sen så gick vi och dansade på Bagdad. Även Vera, Johanna, Marlene och Matilda kom och dansade med. Det var roligt, väldigt många "roliga" personer som hängde där haha. Hahah, mm. Vid 02-tiden stack vi hem. Filip sov över hos mig och klockan 10:30 började han jobba så jag gick upp med honom och fixade frukost. Sen somnade jag om och vaknade klockan 13. Idag ska jag softa och gymma tänkte jag. Och plugga. Mm.

Vi ses!



Dagens låt
The Fort Knox - Den där nya låten

All is quiet on New Year's Day

Jag börjar med några bilder:




Castro


Uenen är omtyckt



Vi är söta


Han är blixtad


Olivia är fin


Robin Frahm is "Little Irani-boy"


Bilderna är tagna ifrån Unite06 där vi hade äran att spexa till det på nyårsfesten. Kul som bara den har det varit faktiskt. Vi åkte upp dit och det tog kortare än väntat, alltså inte i tid men i rolighet. Sen så satte vi oss i ett rum, och var där i typ 3 dagar och planerade tills nyårsfesten var, och då så körde vi igång. Och det var riktigt roligt! Det blev jättebra. De där 3 dagarna innan som verkade tråkiga när jag skrev det sådär, var inte alls tråkiga heller, roligt att planera och man lärde känna varandra jättebra (jag, Filip, Simon, Patrick, Kokarn och Uenen) även fast jag kännde alla bra redan. Men det var riktigt roligt iaf, orkar inte berätta i detalj men bilderna ovan säger nog det mesta.


Igår så såg jag King Kong med Järpen och Erik det var också roligt, men filmen var inte bäst men 3 / 5. Idag så har jag hängt med Olivia mycket och det var väldigt mysigt. Senare så hängde jag med Brännarn och vi pratade och det var väldigt skönt och trevligt. Skönt att hänga med honom igen, känns som att vi inte gör det så ofta längre.


Allting är underbart

Ingenting kan vara bättre än vad det är just nu (eller ja, en grej)