18 Augusti

Just nu känns livet sådär. Jag vet inget längre. Just nu känns det som att jag vill flytta till någon helt annan stad och börja om livet där. Idag har vi haft avskedsfest för Jonathan, Filip och David som flyttar, men även för Patrick som också flyttar. Jag avundas dom lite.





What do I see in their eyes making me blind?

bilddagbok

Hej!

har skaffat en häftig bilddagbok @
emilazon.bilddagboken.se! Kolla in den!

Blood Brothers



En säkerthetsvakt vet tydligen inte vilka som är med i bandet. Roligt. Som YouTube ifs är.

emil azon bazon bacon

Oj nu var det riktigt länge sedan jag skrev här i bloggen. Mycket har hänt, eller ja, en del iaf, men jag tror inte orken räcker till att skriva ner allt.
Men lite kanske.
I veckan nu var jag på Frizon. Det var väldigt roligt och ganska många överraskningar när det gäller banden. Här kommer top 3 ifrån festivalen.

  1. Pantokrator - metall ifrån smålandsskogarna. Schysst och teknisk death metal (eller ja white metal kanske man borde kalla det). Riktigt bra live
  2. EF - Post-rock ifrån Göteborg. Harmonisk och vacker musik som lät lite som Sigúr Ros men utan 30 minuter uppbyggnad.
  3. Andersson - tvspels-pop eller nått ifrån Holland. Schysst dansant musik som gjorde sig bra live. Synd att det tekniska inte funkade så bra.
Annars var det ett annat bra band som hette The Little Nibblers som verkligen var jättehäftiga. De hade tydligen spelat in på festivalen också. Kommer lägga upp deras hit här lite senare tror jag.

Livet är konstigt och förvirrande nu men ändå är jag på något sätt lycklig. Allt blir nog bra till slut.

Nu ska jag gå ut och skriva lite tror jag. Hej då.

Dagens låt:
Pantokrator - Blod ropar från jorden